Sherco 125 SE FACTORY

Sherco motoren leverbaar bij Bie Olthof

Bie Olthof is vanaf nu ook Sherco dealer. Alle Sherco modellen zijn uit voorraad leverbaar. Sherco heeft de enduro modellen flink onder handen genomen. Hierbij hebben ze niks van het oude over gelaten.

Sherco heeft zich laten zien in de EnduroGP met de leidende rijder Matt Phillips die op een 300 SEF-R reed dit jaar en voor Sherco een wereld kampioenschap binnen haalde. Daarnaast hebben ze ook in de Hard Enduro wins en podium resultaten dankzij Wade Young die op een 300 SE-R.

De nieuwe Sherco modellen hebben een nieuw frame en nieuwe kappen. Het nieuwe frame ziet er mooier uit en is op verschillende plekken verstevigd. Daarnaast hebben ze de prolink systeem beter gemaakt doordat ze de deze hebben verstevigd en ervoor gezorgd dat deze minder slijt.Daarnaast hebben ze een grotere benzine tank gekregen, voor de 2 takt modellen is dit 10,4 liter (voorheen 9,5 liter) en de 4 takt modellen hebben 9,7 liter (voorheen 8,5 liter).

Bie Olthof

Meer over Bie Olthof

Bie Olthof is specialist op het gebied van motorcorss. Bij Bie Olthof in Nijverdal kan je terecht voor jouw Sherco motor! Wij zijn namelijk importeur van het merk Sherco. Dus Heb jij vragen of ben je benieuwd naar de voorraad van onze modellen? Neem dan contact met ons op en we gaan voor jou aan de slag!

De Sherco modellen die beschikbaar zijn

De 2 takt 250 en 300 modellen hebben motorisch een nieuwe krukas gekregen. Deze vermindert de vibratie van de motor en versterkt het vermogen onderin. Hierdoor is de motor sterker onderin maar hij houd zeker niet in!

De 4 takt 250 en 300 modellen hebben een aangepast versnellingsbak, die een langere levensduur heeft. Daarnaast hebben deze modellen een nieuwe zuiger gekregen die langer mee kan gaan en meer vermogen kan geven. En dat zonder het gewicht aan te passen!

De 4 takt 450 model heeft een andere cilinder die langer mee gaat, beter smeert en meer vermogen kan leveren.

Daarnaast heeft Sherco ook de 50cc motoren. Deze zijn te onderverdelen in de factory lijn, de silver lijn en de red one lijn. 

Model sherco